27/12/17

Polonez

Türkiye'nin lezzet büyüğü Polonez, sağlıklı beslenme üzerine yaptığı Ar-Ge çalışmaları ile şarküteri et ürünlerine birçok farklı lezzet kazandırmaya devam ediyor. Polonez Ar-Ge ekibi, üretimde mikrogramlarla formüle ettiği tariflerinden ödün vermiyor. Böylelikle Polonez tüketicisi hep aynı lezzeti buluyor. 
Kullandığımız malzemeleri özenle seçiyoruz Et alımının tamamı İç Anadolu Bölgesi'nden özellikle Ankara ve Kayseri'den gerçekleşiyor. Etin dışında kullandığımız diğer hammaddeleri de büyük bir hassasiyetle seçiyoruz. Örneğin pastırma yapımında sarımsak tozu değil çiğ sarımsak kullanıyoruz. Özellikle Kastamonu Taşköprü sarımsağını tercih ediyoruz.
Mümkün olduğunca ince kesin "Et ürünleri inceldikçe lezzetlenir. Bu nedenle ürünlerimizi tüketicilerimizle buluşturan şarküteri personellerine bizim ürünlerimizi mümkün olduğunca ince kesin diyoruz

İlginizi çekebilecek diğer haberler

29/06/20

Yeni sosislerimiz; Dana Frankfurter & Dana Bratwurst Sosis

Özel olarak formüle edilmiş Dana Frankfurter ve Bratwurst sosisler, dana eti ve özel seçilmiş baharatlarla hazırlanarak üretiliyor..

16/08/18

Breakfast Dergisi Röportajımız

Çölyak hastalığı ve gluten duyarlılığı olanlar için üretilen ürünlere her geçen gün bir yenisi ekleniyor.Glutensiz, çemensiz pastırma da onlardan biri.

Sağlıklı Yaşamın İpuçları
Polonez Yaşam'da!