
Çemensiz, Pastırma Tüketimini Arttırdı
Şarküteri et ürünleri sektöründe de tüketici talepleri, yeni nesille birlikte değişiklik gösteriyor. Bunlardan biri de pastırma... Çemensiz pastırma için gelen taleplerde ciddi oranda bir artış yaşadıklarını vurgulayan Polonez Genel Müdürü Andaç Günsoy, şöyle konuşuyor: "Pastırma çemenindeki baharat sebebiyle her zaman tercih edilmiyordu. Gelenekselleşmiş klasik bir lezzeti günümüz damak tadına uygun hale getirdik, çemensiz başta olmak üzere çeşit sayısını arttırdık. Pastırma bu değişimlerle birlikte son 5 yılda satışını ciddi oranda artırdı.
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Yeni sosislerimiz; Dana Frankfurter & Dana Bratwurst Sosis
Özel olarak formüle edilmiş Dana Frankfurter ve Bratwurst sosisler, dana eti ve özel seçilmiş baharatlarla hazırlanarak üretiliyor..

Breakfast Dergisi Röportajımız
Çölyak hastalığı ve gluten duyarlılığı olanlar için üretilen ürünlere her geçen gün bir yenisi ekleniyor.Glutensiz, çemensiz pastırma da onlardan biri.
Sağlıklı Yaşamın İpuçları Polonez Yaşam'da!