10/12/17

Çemensiz pastırma satışları da artırdı 

Geleneksel Türk lezzetlerinin başında gelen pastırma ramazanda iftar sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini alıyor. Ancak, yeni neslin tüketim alışkanlıkları ve değişen beslenme şekilleri pek çok ürünü olduğu gibi pastırmayı da etkiledi. Polonez Genel Müdürü Andaç Günsoy, "çemensiz" pastırmanın hayatımıza girmesiyle birlikte pastırmanın sadece ramazanda değil 12 ay tüketilen ve hatta zaman zaman şarküteri et ürünlerinin lideri sucuğun tahtını zorlayan bir kategori haline geldiğini söyledi. 

PROTEİN DEĞERİ

Çemensiz pastırma için gelen taleplerde ciddi oranda bir artış yaşadıklarını vurgulayan Polonez Genel Müdürü Andaç Günsoy, "Yıl genelinde pastırma satışları büyük oranda artış gösterdi. Öyle ki bundan 5 yıl öncesinde ramazan ayında 11 ayda satılan pastırma kadar satış yapardık. Şimdi ise ancak yıl içinde 7-8 ayda satılan pastırmayı ramazan ayında satabiliyoruz. Çünkü lop et olarak görülüyor ve protein değeri diğer şarküteri et ürünlerine kıyasla daha yüksek Pastırma bu değişimlerle birlikte son 5 yılda satışını ciddi oranda artırdı" dedi. 

İlginizi çekebilecek diğer haberler

29/06/20

Yeni sosislerimiz; Dana Frankfurter & Dana Bratwurst Sosis

Özel olarak formüle edilmiş Dana Frankfurter ve Bratwurst sosisler, dana eti ve özel seçilmiş baharatlarla hazırlanarak üretiliyor..

16/08/18

Breakfast Dergisi Röportajımız

Çölyak hastalığı ve gluten duyarlılığı olanlar için üretilen ürünlere her geçen gün bir yenisi ekleniyor.Glutensiz, çemensiz pastırma da onlardan biri.

Sağlıklı Yaşamın İpuçları
Polonez Yaşam'da!